Bouw
 

Of u nu een professionele bouwer of enthousiaste klusser bent, uw werk wilt u zo goed mogelijk afleveren. Daarvoor kan de doe-het-zelver alles van moertje tot boormachine aanschaffen bij Hamminga Uithuizen.

Maar ook de professionele bouwer kan bij ons terecht. Hamminga Uithuizen levert alles wat u nodig heeft om een huis of ander pand te bouwen.

Op onze bouw afdeling vinden professionele bouwers en klussers alles vanaf de fundering tot aan de nok.

Bouwstoffen

U kunt ook bij ons terecht voor betonmortel, bindmiddelen (lijm), cement, enzovoort. Zo wordt bouwen nog makkelijker!

Dakbedekking

Ook alles voor het bedekken van daken, zoals dakpannen en dakleer, hebben wij in huis.

Deuren

Hamminga levert diverse binnen- en buitendeuren op bestelling. Ook het bijbehorende beslag, glas of kozijnlijst is bij ons verkrijgbaar.

 

 

 

 

 

 

Isolatie

We leveren hoogwaardige (buis)isolatiematerialen voor alle toepassingen en duurzame oplossingen. Hamminga levert onder meer de merken Rockwool, Unideck en Ursa (glaswol).

PVC materiaal

Te gebruiken voor de afvoer van het toilet of de douche. Maar ook als elektrabuis voor stroom- en datakabels. Ook diverse pvc koppelingen zijn bij ons verkrijgbaar.

Sierbestrating

Hamminga heeft een ruim assortiment bouwstenen en (sier)bestrating.

Hout en Plaatmateriaal

Hebt u hout nodig? Bij Hamminga vindt u veel houtsoorten en maten. Het bouwhout is van geschaafd en/of ruw vurenhout en leverbaar in diverse afmetingen. Ons plaatmateriaal is voor toepassing voor binnen en buiten. Bij ons vindt u onder meer: multiplex, MDF, spaanplaat, hardboardplaat, triplex .