Interieur
 

U wilt het beste voor uw woning? Dan zit u goed bij Hamminga Uithuizen. We hebben alles op het gebied van verf, vloeren, kasten en nog veel meer onder één dak. Dat is wel zo prettig, want als u de kluskriebels krijgt wilt u graag snel slagen. Onze medewerkers helpen u graag bij uw keuze. Zij adviseren u uitgebreid over kleuren en verf.

Verf & behang

Behang zorgt voor een sobere, ingetogen of juist uitbundige sfeer in huis. En het is weer helemaal terug van weggeweest! Behang met een trendy print, sfeervolle kleur, klassieke streep of modern design, het is allemaal mogelijk.

Deze wanddecoratie wordt steeds hipper, maar ook steeds makkelijker om aan te brengen. Dankzij de nieuwe vliescollectie is de behangtafel zelfs overbodig. Vliesbehang plakt u namelijk droog tegen de muur! Vieze handen en verknoeide stroken behang zijn verleden tijd.

Maar natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw wanden te verven. Ook daarvoor hebben wij het nodig in huis! Loop eens binnen bij Hamminga en laat u inspireren door onze zeer grote verfcollectie van onder meer Flexa, Sikkens, Ceta Bever en Wijzonol.

Horren

Met horren zorgt u er voor dat insecten buiten blijven! Dat wordt zomers genieten van een heerlijk zuchtje wind zonder gestoken te worden door muggen. Bij Hamminga vindt u zelfbouw horren voor deuren en op maakt gemaakte muggengordijen met keuze uit vele patronen.

Huishoud

In onze winkel vindt u een groot assortiment huishoudelijke artikelen voor alle dagelijkse klusjes. Hamminga heeft bijvoorbeeld een grote collectie afvalemmers, droogmolens,  wasmanden en nog veel meer van Brabantia. Daarnaast leveren we schoonmaakmiddelen en toebehoren van HG en Leifheit.