Service
 

Hamminga biedt natuurlijk niet alleen producten voor uw doe-het-zelf klus, we helpen u ook graag een eind op weg. Hiervoor hebben we een zeer uitgebreid dienstenpakket. Vraag naar de voorwaarden in de winkel!

Retour

Hamminga biedt u de mogelijkheid om uw aankoop te ruilen binnen 14 dagen op vertoon van kassabon, mits in originele en onbeschadigde verpakking. Uitgezonderd aanbiedingen en speciale bestellingen.

Bezorgen

Past de aankoop niet in uw auto of is deze te zwaar? Geen nood, want wij bezorgen het keurig bij u thuis. Informeer naar de tarieven in onze winkel.

Garantie

Is er onverhoopt iets mis met uw aankoop? Hamminga doet er alles aan om dit samen met u naar tevredenheid op te lossen. Ook als de garantietermijn is verstreken, kunt u bij ons terecht voor service en nazorg. Ook dat is Hamminga.

Cadeaukaart

Wilt u een cadeau kopen voor iemand maar weet u niet wat u zou moeten geven dan kunt u altijd een cadeaukaart van Hamminga geven. Met honderden producten op voorraad kan je hier altijd wel iets leuks uitzoeken.

Onze cadeaukaarten worden bij de kassa opgeladen met het gewenste bedrag. En hoeven niet in één keer worden uitgegeven. 

Wilt u graag weten wat het saldo van uw cadeaukaart is dan kunt u ons het beste even bellen of een bericht sturen dan kunnen wij u dit gelijk vertellen.

Kasten op maat

Bij Hamminga kan een volledig op maat gemaakt kast bestellen, en laten inbouwen! Deze worden gebouwd met het systeem van Garobe.

Aanhangwagen

Past de aankoop niet in uw auto of is deze te zwaar? Als u uw aankoop toch op dat moment wilt meenemen dan kunt u gratis gebruikmaken van één van onze open of gesloten aanhangwagens voor licht en zwaar transport. Informeer vrijblijvend naar de voorwaarden in onze winkel.

Brandblusser keuring

Elke tweede woensdag van de maand worden bij ons brandblussers gekeurd.

Verfmengen

Op zoek naar een speciale kleur? Bij Hamminga kunnen we maar liefst 50.000 verschillende kleuren mengen. Dus ook de kleur die u wenst. En natuurlijk krijgt u altijd deskundig advies over het gebruik van de verf en de bijbehorende verfbenodigdheden.

Kentekenplaat maken

Nummerbord vermist/beschadigd of gestolen? Bestel dan een nieuw nummerplaat bij Hamminga. U kunt ook voor gele en witte nummerplaten, brommer nummerplaat en nummerplaat met een eigen tekst bij ons terecht.

Sleutelservice

Sleutel afgebroken of een huissleutel bij laten maken? Onze sleutelservice lost het op. Klaar terwijl u wacht. Daarnaast kunt u bij ons naambordjes bestellen en deze zo persoonlijk maken als u zelf wilt.

Zaagservice

Laat uw plaatmateriaal op maat zagen. Afhankelijk van het plaatmateriaal en de hoeveelheid doen wij dit gratis voor u en is het klaar terwijl u wacht.