Techniek
 

Doe-het-zelvers en professionele bouwers kunnen bij Hamminga Bouw- en Tuinmarkt alles vinden. Van boutjes, moertjes, veiligheidskleding, professioneel gereedschap tot aan  bouwmaterialen. En bijna alles is direct uit voorraad leverbaar.

Machines

Voor beginners of ervaren klussers. We hebben voor u de juiste machine, waarmee elke klus een ‘makkie’ wordt. Kom langs en laat u informeren door een van onze medewerkers.

De merken die wij voeren zijn onder andere: Festool, Protool, Bosch, Black & Decker, Fein, Hitachi, Makita, Metabo, Skill, Ferm, Stanley en Airpress.

Sanitair

In een badkamer draait het allemaal om… water. Kwaliteitskranen vormen daarom het uitgangspunt bij Hamminga.

Of u nu een kraan zoekt boven uw bad of in de douche, boven uw wastafel of bidet, wij adviseren u graag bij uw zoektocht naar de juiste, gebruiksvriendelijke kraan.

U kunt bij ons kiezen uit veel modellen en diverse bekende merken. Wij hebben een passende kraan voor elke situatie.

Elektra en schakelmateriaal

Bij Hamminga vindt u alles wat u nodig heeft op het gebied van elektra en installatiematerialen. Van draden kabels en snoeren tot contactdozen en in- en opbouwschakelaars.

Maar ook een fraai assortiment verlichting. Voor het hele huis en de tuin. Naast de traditionele gloeilamp presenteren wij ook verschillende soorten spaar- en LED-lampen. Zo spaart u het milieu en bespaart u op uw energierekening.

Handgereedschap

Goed gereedschap is het halve werk. Dat is dus kwalitatief goed gereedschap dat voldoet aan de eisen van de gebruiker. Of dat nu een klusser of professional is. Hamminga heeft  een groot assortiment (professioneel) gereedschap op voorraad. Daarmee is verbouwen of klussen een fluitje van een cent!

IJzerwaren


Op de afdeling IJzerwaren vindt u alles wat te maken heeft met hang- en sluitwerk en bevestigings- materialen. Of het nu om een subtiel detail of robuust alarmsysteem gaat om uw woning te beveiligen, bij ons grijpt u niet snel mis!

Douches

Zoekt u een comfortabele regendouche, massagedouche of een handdouche met meerdere stralen? Hamminga heeft het! Wij adviseren u graag bij uw keuze.

Auto en fietsacceccoires


Bij Hamminga vindt u allerlei auto- en fietsaccessoires die het autorijden of fietsen nog veiliger en leuker maken. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste fietsverlichting of autoaccessoires.