Tuin
 

Uw tuin is net zo belangrijk als uw huis en daarom kunt u bij Hamminga Uithuizen alles vinden voor uw tuin.

Barbecues

Zin aan een overheerlijke barbecue? Met exotische namen als One-Touch Original, One-Touch Premium en One-Touch de Luxe kan uw barbecue niet meer misgaan. En als u echt wilt koken buiten, kan dat op een van de buitenkeukens uit ons assortiment.  Dat wordt smullen deze zomer!

Tuin- en parkmachines

Hamminga levert ook tuin- en parkmachines voor de particulier en voor professioneel gebruik. Zo staan er onder meer bosmaaiers, kettingzagen, heggenscharen, motormaaiers, zitmaaiers, trimmers, hogedrukreinigers, waterpompen, aggregaten, verticuteermachines en stoomreinigers bij ons in de winkel. Maar we hebben nog veel meer in ons assortiment.

De meeste tuin- en parkmachines zijn elektrisch of hebben een benzinemotor. Uiteraard heeft Hamminga ook de bijhorende brandstof, olie, veiligheidskleding, laarzen, schoenen, helmen en oorkappen op voorraad.

De merken die wij voeren: Stihl, Viking, Stiga, Sabo, Gardena, Flymo, Dolmar, Metabo, Bosch, Nilfisk Alto , Karcher, Countax en Ferris.

Tuingereedschap

Zowel de professional als de hobbytuinman kan bij Hamminga terecht voor het juiste tuingereedschap. Of u nu een hark, schoffel of snoeischaar zoekt, bij ons vindt u het. Met ons tuingereedschap krijgt u bijna vanzelf groene vingers! Wij adviseren u graag bij uw keuze.

 

 


 

 

 

 

 

 

Tuinhout

Hamminga heeft een zeer uitgebreid assortiment tuinhout zoals ronde palen, vierkanten palen geschaafd met of zonder diamantkop, geschaafde planken van vuren en grenen en nog veel meer. Alle palen en planken zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen.

Verlichting

Geniet nog meer van uw tuin met sfeervolle verlichting. En buitenverlichting werkt ook nog eens braakwerend. Zo gaat een lamp met een infraroodsensor bij de minste beweging aan en staat de veroorzaker daarvan in het volle licht. In onze collectie vindt u semi-klassieke, oud-Hollandse of moderne verlichting. 

Vijver

We hebben verschillende soorten pompen in ons assortiment. Dus of u nu een pomp zoekt voor een klein waterornament, een klaterende fontein of helder beekje. Filtersystemen zuiveren het water en Hamminga heeft er verschillende in haar assortiment.

Vijverfolie

Uw vijver in iedere gewenste maat en vorm? Dat kan met vijverfolie. Vooral voor grote waterpartijen goed geschikt, ook omdat vijverfolie in verschillende breedtematen van de rol verkrijgbaar is.

Landbouw

Hamminga levert ook hogedrukreinigers, garagekriks, knalapparaten, graandroging, graanvochtmeters en heteluchtkanonnen, septic tanks en nog veel meer.